Blogg

Gøyale nyheter/Skamløst rop om hjelp!

Jeg har blitt spurt om å representere Norge i en standupkonkurranse med 89 deltakere fra 55 forskjellig land!

For å komme videre til finalen velges de 20 deltakerne med flest views, likes og delinger (direkte fra http://indi.com/7fzbv) Akkurat nå er jeg innenfor topp 20, men jeg har en god del folk som puster meg i nakken, så jeg hadde satt utrolig stor pris på om du som leser dette kunne tatt en kjapp tur innom http://indi.com/7fzbv for å ta en titt, og like/dele videoen!

Og jeg fikk akkurat vite at man får poeng for hver visning, selvom samme person ser videoen 10 ganger, så veldig gjerne se den et par ganger frem til konkurransen avsluttes 30. september!

Tusen tusen takk for all hjelp, klem til dere alle 🙂

Canada.

Etter å ha vrengt meg selv både psykisk og fysisk så har jeg endelig klart å fremstille et klipp ifra turen til Canada. Etter en uke på Fringefestivalen i Toronto og et par uker med seiling og drukning på hytta så dro jeg tilbake til Toronto og fikk lurt til meg et par opptredener rundt omkring i byen. Den mest betydningsfulle var på Canadas eldste standupklubb, Yuk Yuk’s. Her er et klipp ifra den.

Forresten så sto jeg også på en homsebar, med en 60 år gammel transeksuell prostituert som konferansier. Hun hadde kunder i publikum. Showbiz. Den historien tar vi en annen dag. Her er klippet.

Altså klippet ifra Yuk Yuk’s.

Det kommer nedenfor her.

Her.

Internett.

honeNå har jeg fått webside, hurra. Den er du nå på, hurra. Her kommer det info om opptredener, videosnutter, “morsomme” “dikt”, tegninger og alt annet som man vil ha på en webside. Håper du liker det du ser, og det du ikke ser. Jeg har nå vært i Canada i en måned og gjort standup, sett standup, sett andre ting, og det kommer jeg til å fortelle om en annen gang. Hadet, håper at alle har blitt solbrent (hilsen tegningen av hønen til høyre).

Takk for alt.