Omtaler

Dei tre siste er austlandsbaserte, og også flotte representantar for den nye generasjonen. Henrik Farley, Siri Seljeseth og Halvor Hravn Jellum Johansson er kanskje dei mest lovande standupkomikarane vi har i dag, og dette er garantert namn som kjem til å dukke opp om nokre år, og då kjem du igjen til å tenke: «Å han/ho ja? Han/Ho såg eg på Skjemtegauk før ho/han slo gjennom og vart kjent landet over…»

– Vikebladet, Drygt og observerande

 

Den store overraskelsen for min del var riktignok Henrik Farley, som jeg aldri har sett på scenen før. I kjølvannet av Berrum & Beyer har det kommet til et knippe komikere fra impro og teatersport, og Farley leverer herlig absurd humor. Det er lett å trekke tråder til Steve Martins stil, uten sammenligning forøvrig. Jeg gleder meg til å følge med på ham og de andre som tør å gå litt lenger, de som bruker mer galskap på scenen enn oss mer tradisjonelle observasjonskomikere.

– Christer Torjussen, Skjemtegaukfestivalen – litt morsommere hver gang

 

Hvorvidt oppvarmer Henrik fra Bærum følger showet hele veien, eller om det bare er her ute i Røyken Hodnekvam regner med å trenge en oppvarmer skal være usagt, men begge fikk i alle fall latterdørene opp på vidt gap i salen. […] Oppvarmerens karikatur av Nord-Koreas Kim-Jong Un høster stor latter, og i det store og hele gjør han stor lykke og får publikums lattermuskler passe møre før hovedpersonen entrer scenen etter vel 15 minutter.

– Røyken og Hurums Avis, Fikk latterdørene på vid gap

 

Henrik Farley er helt fersk i gamet, og er allerede blitt lagt merke til av mange som driver klubber og festivaler. Ble sett av oss på Crapfestivalen og vi likte den rare, merkelige fyren fra østlandet. Helt ny. Kjempemorsom!

– Stand Up Bergen

 

Henrik har en herlig cocky stil backet med absurditeter som ikkje eg ser komme. Veldig gøy å se på, og et lett valg å ha med seg som oppvarmer.

– Vidar Hodnekvam

 

Henrik Farley er morsom og har glimt i øyet, men mest av alt er det sveisen. Den slår alt jeg har sett! En slags blanding av Tom Waits og Carrot Top.

– André Jerman

 

Dette er en morsom komiker som trives på scenen. Han sjarmerer publikum på en fin men samtidig freidig måte. Han tar deg med på sine “rare” tolkninger og historier. Gøy gøy gøy.

– Lasse Gruber

 

Sylskarp improvisatør, herlig absurd på scenen, og ikke minst, veldig, veldig morsom!

– Jørgen EP

 

Du er ikke morsom, og du har stygt hår. Ikke kom hjem.

– Pappa

Comments are closed.